01 януари 2009

В началото на 2009


Изпратихме още една година. Макар през нея повече от месец да съм бил извън България и финансово да се развивах добре, като цяло не мога да кажа, че годината беше добра за мен. Гледайки си предишния новогодишен постинг, то спокойно мога да кажа, че съм на същото разстояние от дългосрочните си цели. Е да, понатрупа се доста повече опит, който ще е полезен в бъдеще, но като цяло глупостите, които стават около мен ме уморяват. Последните няколко месеца се занимавам с какви ли не административни простотии и вместо да отделям време върху нещата, които ми доставят удоволствие, просто си бъхтам на едно място. Надявам се това да се промени, но не смея да правя планове. Както се казва в един виц, това е най-лесният начин да разсмееш Всевишния. Би ми се искало след една година, когато отново взема да тегля чертата, да съм доволен от това, което се е случило. Надявам се и при вас да е така. Честита Нова година!

6 коментара:

Bla каза...

2008 sucked big time. Fingers crossed for 2009.

Анонимен каза...

За мен пък 2008 беше много щастлива в доста отношения :)
Надявам се 2009 да ти е поне толкова успешна!
Поздравления за страхотната снимка!

dvasilev каза...

@naddya: Ще видим как ще се развият нещата. Иначе за снимката всъщност това са насложени една върху друга 4 снимки при 60 секунди експозиция всяка.

Анонимен каза...

@D: защо не пуснеш един пост за фотография - знаеш доста трикове, които с удоволствие бих приложила, ако има кой да ми ги обясни ;)
Поздрави!

Анонимен каза...

Индивидуалните усилия на мнозина от нас не са достатъчни, защото като цяло обстановката наоколо е едновременно примитивна и враждебна. Не е изненадващо, че така малко успяваме.
Предишната година донесе нови основания за този песимизъм - и все пак, ЧНГ!!!

dvasilev каза...

@naddya: ще пусна ... като му дойде времето.

@Анонимен: Простотиите, с които се занимавам, не са свързани с обстановката, така че не мога да я виня.